2012-06-04 11:07:06• hírek • Szatmár.ro

Megkegyelmezett az időjárás, remek koncertekkel zárult a Családi hétvége

A legutóbbi Partiumi Magyar Napok alkalmával, vagy talán még akkor sem volt akkora tömeg a Kossuth-kertben, mint amekkora vasárnap este gyűlt össze a Családi hétvégét záró koncertekre. Aradszky László a korát, Oláh Ibolya pedig a rossz hírét cáfolta meg ezen az estén.

A szombat esti esős időjárást követően valószínűleg hatottak a szervezők imái és vasárnap délután szikrázó napsütés várta a Kossuth-kertbe érkező családokat. Rég volt már ekkora tömeg itt, mondogatták többen is, az asztaloknál alig lehetett helyeket találni, a sörcsapoknál hosszú sorok kígyóztak, a domb pedig teljesen megtelt a koncertekre érkezőkkel.

Janicsák Veca  koncertjével "melegítették be" a közönséget a szervezők, majd a Táncdalfesztiválok sztárja, Aradszky László vette át a mikrofont. A már 76 éves előadó fiatalokat megszégyenítő energiával rohangált és ugrált a színpadon, elénekelve legnagyobb slágereit a múltból és a jelenből, ugyanis nemrég új albumot jelentetett meg. A számos sláger közül a legnagyobbat a Nem csak a húsz éveseké a világ című örökzöld ütötte.

Őt Oláh Ibolya követte a színpadon, egy több mint két órás élő koncerttel. A hangolás ugyan elvett némi időt, de addig is lehetősége volt a közönségnek még egy sörrel csillapítania a szomját, vagy a számos grillezett finomsággal enyhíteni az éhségét.

Aradszky László

Oláh Ibolya a bulvárlapok és műsorok híradásai miatt kicsit unszimpatikusnak tűnhetett látatlanban, de a szatmári fellépésén megcáfolta az előítéleteket. Azt is bebizonyította, hogy a Megasztár óta eltelt években profi énekessé nőtte ki magát, aki saját zenekarával remek koncerteket ad mindenhol feldolgozásokból, és az elmúlt években megjelent lemezei anyagából. Akárcsak Aradszky, ő is a végére hagyta a legütősebb dalt: a Magyarország-ot sok százan énekelték vele a Kossuth-kertben.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: